Info

OHJEITA KUUSKA SOI -TAPAHTUMAAN SAAPUVILLE

Tervetuloa ensimmäistä kertaa järjestettävään Kuuska Soi -tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään Oulun keskustan liepeillä sijaitsevan Kuusisaaren alueella lauantaina 18.8. Portit avataan klo 15:00 ja tapahtuma-alue on auki klo 01:00 asti. Tapahtuma on K-18.

SAAPUMINEN

Alueen sisäänkäynnin yhteydestä löytyy lipunmyyntivaunu ja narikka. VIP-lipun ostaneille on lipunmyynnin yhteydessä oma jono, jossa lippu vaihdetaan VIP-passiin. Passin pääsee hakemaan klo 14:00 alkaen.

Kuuska Soin festarialue sijaitsee aivan Oulun keskustan tuntumassa, joten paikan välittömään läheisyyteen ei pääse autolla. Tapahtumalla ei ole virallista pysäköintialuetta, joten suosittelemme jättämään auton keskustaan ja saapumaan paikalle kävellen tai julkista liikennettä käyttäen. Oulun Taksin numero on: 0600 300 81.

Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät helpoiten Ouluun junalla. Valtakunnalliset bussiaikataulut löydät Matkahuollon sivuilta (www.matkahuolto.fi) ja Oulun seudun joukkoliikenteen aikataulu löydät täältä: www.oulunjoukkoliikenne.fi

Oulun rautatie- ja linja-autoasemat sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä festivaalialueesta.

RUOKA JA JUOMA

Alueen ravintolapalveluihin, ruoan laatuun ja monipuolisuuteen on panostettu. Tarjolla on monipuolisesti pikaruokaa ja alle 18-vuotiailta kielletyssä tapahtumassa ei ole erillisiä anniskelualueita, vaan juoman kanssa saa kulkea vapaasti. Ravintoloiden edustalla on runsaasti ruokailualuetta.

Tapahtumassa on asiakkaille vesipiste.

Huom! Alueella ei ole myynnissä tupakkatuotteita.

VIP-ASIAKKAAT

VIP-liput vaihdetaan VIP-passeihin tapahtuman sisäänkäynnillä. VIP-asiakkaiden käytössä on oma alue, jolta on suora näkymä lavalle ja josta löytyy oma baari, WC-tilat sekä VIP-isännän/-emännän palvelut. VIP-lipun hintaan kuuluu myös herkullinen buffet-ruokailu, joka on tarjolla klo 15:30-22:00.

Ruokalista:
Basilikamarinoituja Kalamataoliiveja M,G
Chilimaustettuja valkosipulikynsiä M,G
Aurinkokuivattua tomaattia M,G
Paahdettua artisokansydäntä M,G
Balsamicoherkkusieniä M,G
Goudaa ja tryffeliöljyä L,G
Crostinitikkuja L
Teriyaki-kananpoikavartaita M,G
Chorizopyöryköitä M,G
Levainleipää ja levitettä L (myös gluteeniton)
Kahvia/teetä
Suklaamoussea VL

OVILIPUNMYYNTI

Tapahtuman lippuja myydään pääovien yhteydessä hintaan 35€, mikäli niitä on jäljellä. VIP-liput portilta 65€, jos jäljellä. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät luottokortit (Visa ja MasterCard), mutta Smartum- tai kulttuuriseteleitä ei oteta vastaan. Liput ovat iltapäivään asti ennakkomyynnissä Ticketmaster Suomi -myyntikanavien kautta:

https://www.ticketmaster.fi/event/kuuska-soi-lippuja/227997

KIELLETYT ESINEET

Tapahtuma-alueen portilla asiakkaille tehdään turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys suuressa yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt esineet kotiin nopeutat huomattavasti sisäänpääsyä. Alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia tai muita päihteitä, teräaseita, räjähteitä, lasipulloja tai tölkkejä, radiopuhelimia, sateenvarjoja tai lemmikkieläimiä.

NARIKKA

Sisäänkäynnin yhteydessä on narikka, joka maksaa 3 euroa.

ENSIAPU

Alueelta löytyy ensiapupiste.

AIKATAULU

Lauantai 18.8.

15:00 Portit auki
15:30 LEO
17:00 Jari Sillanpää
18:30 Jonne Aaron
20:00 Laura Voutilainen Official
21:30 Juha Tapio
23:00 Sonata Arctica

Oikeudet muutoksiin pidätetään.